Blog

Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: BUVA

Van hang- en sluitwerk voor ramen en deuren tot ventilatie en hardglas; BUVA heeft het allemaal. De grote producent is dan ook sinds 1994 een belangrijke leverancier voor de woning- en utiliteitsbouw, waardoor de producten in vele huizen en gebouwen te vinden zijn. Ook bij 4-Locks zijn wij fan van de ijzersterke sloten: de hoogste tijd om het merk eens uit te lichten! Inbraakwerend hardglas: houdt dieven buiten BUVA staat vooral bekend om zijn hardglas ramen. Deze ramen zijn recyclebaar, onderhoudsvrij en voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Uniek aan het hardglas is het feit dat het hang- en sluitwerk op het raam zelf gemonteerd wordt, waardoor er geen houten omkadering nodig is.

Nieuw middel tegen inbraak: Pokémon Go

Er zijn veel middelen die kunnen helpen om inbraak tegen te gaan. Zo kunt u zorgen voor goede sloten bij zowel de deuren als ramen of een goed alarmsysteem. Tegenwoordig kan ook het aanmaken van een WhatsApp-groep of het spelen van Pokémon Go helpen bij het beveiligen van uw buurt.

Beveilig uw buurt met een WhatsApp-Alert

Veel mensen die in een buurt wonen waar veel wordt ingebroken, voelen zich niet meer op hun gemak in hun eigen huis. Er zijn verschillende manieren om uw huis te beveiligen. Zo kunt u gebruik maken van een goed alarmsysteem en uw huis voorzien van goede sloten. Ook een WhatsApp-Alert kan helpen bij het beveiligen van de buurt. In veel buurten met een WhatsApp-Alert is het aantal inbraken al sterk gedaald.

Inbreken is gemakkelijker dan het lijkt

Interpolis lanceerde vorige maand een campagne om te laten zien hoe makkelijk het is om in te breken. Jan en Frederique, 2 buren uit Bussum, probeerden bij elkaar in te breken bij het reality-experiment ‘Inbreken bij de buren’. De boodschap die Interpolis wil afgeven is dat het goed is om eens door de ogen van een inbreker naar je eigen huis te kijken. Op deze manier kun je zelf maatregelen nemen tegen diefstal. Inbreken bij de buren Jan en Frederique probeerden midden in de nacht bij elkaar in te breken, waarbij zij gefilmd werden.

Tips tegen inbraak tijdens uw vakantie

Het is weer vakantietijd! Hier heeft u het hele jaar naar uitgekeken, en in gedachte ligt u al heerlijk op uw strandbedje te luisteren naar de zee. Maar inbrekers weten ook dat dit de tijd is dat veel mensen van huis zijn. Zorg daarom dat inbrekers ook tijdens uw vakantie voor een dichte deur staan.   Voor inbrekers is de zomervakantie het perfecte moment om inbraken te plannen. Gemeenten als Amsterdam, Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen schrijven zelfs teksten als ‘inbrekers gaan niet met vakantie’ op de stoeptegels.

Infographic: De best georganiseerde inbraken aller tijden

In deze infographic vertelt 4-locks Slotenmakers over de best georganiseerde inbraken aller tijden. Hoe is de inbraak gepleegd, welke instantie was het slachtoffer en wat was de waarde van de buit? Dat en meer lees je terug in onze infographic.

De tien best bewaakte kluizen - deel 3

Achter de gepantserde en gesloten deuren liggen niet alleen geheimen van regeringen, maar ook geheime bedrijfsdocumenten van particulieren en diamanten met een miljoenenwaarde. Hierbij het derde en tevens het laatste deel van de lijst!

Tien best bewaakte kluizen - Deel 2

Niet alleen regeringen blijken hun geheimen achter gepantserde deuren te houden: ook kiprecepten en zaden worden verborgen achter gesloten deuren. Hierbij het tweede deel van de lijst.

Tien zeer goed bewaakte kluizen - Deel 1

De meeste regeringen hebben hun eigen bewaakte kluizen en geheime bunkers. Toch zijn dit vaak niet de best beschermde kluizen ter wereld: die behoren toe aan particulieren, die hun geheimen het liefst achter gesloten en gepantserde deuren houden. Wat ligt er in deze kluizen?

4-Locks vaste sleutel- en slotenleverancier op het Hilversumse Mediapark

Na weken vol spanning aan de buis gekluisterd te hebben gezeten, volgt zaterdag eindelijk de ontknoping van het zestiende seizoen van tv-programma Wie is de Mol. Niet alleen de kijkers, maar ook 4-Locks Slotenmakers mag terugblikken op een zeer geslaagde reeks: wij vervulden immers een ‘sleutelrol’ in één van de opdrachten. Hoewel 4-Locks Slotenmakers zeer trots is dat het een bijdrage kon leveren aan dit programma, is het niet de eerste keer dat onze sleutels en sloten schitterden op TV.

Getoond 1–10 van 341234