17 juni 2015

Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: LIPS

In de merkenblogs bekijken wij de geschiedenis en producten van de merken die verkrijgbaar zijn bij 4-locks Slotenmaker. In dit blog belichten we LIPS, een oer-Hollands bedrijf gespecialiseerd in mechanische sloten.

 

Producten van LIPS

LIPS produceert (elektro)mechanische sluitsystemen. Door een mechanische element aan hun sloten toe te voegen creëert LIPS extra veilige sluitsystemen. LIPS is constant bezig om innovatieve oplossingen te bedenken om zo hun producten te verbeteren.

Innovatieve sloten van LIPS

Een voorbeeld hiervan is het LIPS Kek Genie systeem. Een systeem dat op het oog lijkt op een regulier slot met een normale sleutel. Achter de schermen is het systeem in staat om verschillen in sleutels te detecteren. Zo kan iedere sleutel gepersonaliseerd worden. De ene sleutel geeft bijvoorbeeld toegang tot het hele gebouw, terwijl een ander alleen de voordeur kan openen. Het LIPS Kek Genie systeem combineert de voordelen van een digitaal toegangssysteem met reguliere sleutels.

Geschiedenis van LIPS
LIPS is een oer-Hollands merk dat in 1871 werd opgericht. Toentertijd richten zij zich op reguliere sloten, maar met de moderne mogelijkheden heeft LIPS zich gespecialiseerd in (elektro) mechanische sluitsystemen. Op het gebied van deze moderne sloten heeft LIPS verreweg het meest complete aanbod op de Nederlandse markt.

Inmiddels maakt LIPS deel uit van de ASSA ABLOY groep. Deze groep is de internationale marktleider van mechanische en elektromechanische vergrendelingsmechanismen. Zij werken samen met LIPS om hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bedenken op het gebied van deurdrangers, deurautomaten en systemen voor toegangscontrole.

LIPS hang- en sluitwerk bij 4-locks Slotenmaker

Veel van de producten van LIPS richten zich op de zakelijke markt. Maar ook voor particulieren heeft LIPS een aantal hoogwaardige oplossingen. De producten van LIPS bieden extra veiligheid en hoge kwaliteit. 4-locks Slotenmaker in Haarlem kan u helpen bij het uitzoeken van een LIPS oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Neem voor vrijblijvend advies contact op met 023 537 0110 of kom langs in onze winkel op het Soendaplein in Haarlem.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd