Home » Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij 4-Locks | NH Slotenmakers aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het openen van deuren, het plaatsen van sloten en het geven van advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland.

Spoed of hulp nodig?

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? We zijn binnen 30 minuten ter plaatse.
Bel 023 - 538 8000.

Kwaliteit en vakmanschap

Lid Politie Keurmerk Veilig Wonen

Goede garantie en afspraak is afspraak

4-Locks | NH Slotenmakers is een speciaalzaak op het gebied van beveiliging in Noord Holland. De snelle en vakkundige service en het uitgebreide assortiment voorzien in een groeiende behoefte. Samen met u maken we uw huis c.q. bedrijf veiliger tegen inbraak. Het plaatsen van sloten is voor onze gecertificeerde monteurs dagelijks werk.

4-Locks | NH Slotenmakers is officieel dealer van de merken Mul-T-Lock, Z-Ikon, Buva, KFV en meer. Wij verkopen sleutels, alle soorten sloten, rampalen en van alles op beveiligingsgebied.

Wilt u meer informatie of advies over de beveiliging van uw huis/bedrijf in Noord Holland neem dan contact met ons en bel ons op het volgende nummer: 06 – 18 50 30 17.

De firma 4-Locks | NH Slotenmakers is 7 dagen per week te bereiken.

4-Locks is onderdeel van NH Slotenmakers

Vraag informatie aan

Vraag meer informatie aan

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    Dit zou bijvoorbeeld een foto van uw slot/deur kunnen zijn.

Spoed of hulp nodig?

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? We zijn binnen 30 minuten ter plaatse.
Bel 023 - 538 8000.

Advies bij sloten

Noord-Holland kiest met de juiste gedachte voor 4-Locks | NH Slotenmakers. De vakkundige professionals staan 7 per dagen in de week paraat om te helpen bij nood. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies over alle soorten sloten.

Vraag een vrijblijvend een offerte aan!

Intercom systemen, advies politie keurmerk, inbraakpreventie, etc.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!