7 augustus 2015

Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: SecuProducts

In onze merkenblogs bekijken we merken van producten die wij in onze winkel verkopen. We bekijken de geschiedenis en het aanbod van dit merk. In dit blog bekijken we het merk SecuProducts, vooral bekend van de anti-inbraakstrips.

 

Anti-inbraakstrip

Inbreken via een raam of deur is voor een inbreker de meest eenvoudige manier om binnen te komen. Met een simpele schroevendraaier en de juiste techniek zijn veel ramen en deuren te openen. Jan Schulp bedacht in 1987 een oplossing voor dit probleem: de SecuStrip.

De SecuStrip is een anti-inbraakstrip bestaande uit 2 stalen strips. Deze constructie vormt een barriere tegen schroevendraaiers, koevoeten en andere inbraakmiddelen. De strips zijn eenvoudig te monteren en worden op maat gemaakt.

De SecuStrip verkreeg de landelijke bekendheid mede door een reclame in de jaren 90. Deze reclame bracht het product aan de man door een commercial met humor. Deze aanpak zou later in veel meer reclames gebruikt worden. De SecuStrip was op product- en reclameniveau zijn tijd dus ver vooruit. https://www.youtube.com/watch?v=N1qeFxj1G40

SecuProducts

Met de anti-inbraakstrip werd ook het bedrijf SecuProducts opgericht. Inmiddels is het bedrijf al 28 jaar actief in de beveiligingsbranche. Door het grote succes van de anti-inbraakstrip kreeg het bedrijf de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden. Inmiddels biedt SecuProducts, naast de SecuStrip, ook zorgproducten, anti parkeerzuilen en veiligheidsproducten aan.

Anti-inbraakstrips bij 4-locks Slotenmakers
De SecuStrip is verkrijgbaar bij 4-locks Slotenmakers. Het is een makkelijke manier om uw woning of bedrijfspand beter te beveiligen tegen inbrekers. De specialisten van 4-locks kijken graag met u mee of SecuStrips voor uw pand een goede optie is. Neem contact met ons op via 023 537 0110 of kom langs in onze winkel in Haarlem.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd