4 maart 2015

Voetstappenactie

Helaas komt woninginbraak in Nederland nog steeds regelmatig voor, gelukkig staan we er niet alleen voor. Om het aantal inbraken terug te dringen zetten verschillende politiekorpsen preventieve controle in onder de naam ‘Voetstappenactie’.

Doel van de actie
Het doel van de voetstappenactie is het vergroten van de bewustwording bij bewoners omtrent de insluipmogelijkheden van de woning en/of schuur en hierdoor het aantal inbraken door insluiping te verlagen.

Uitvoering
Tijdens de voetstappenactie controleren agenten de woningen, garages en schuren op openstaande ramen en deuren en op het afsluitgedrag van de bewoner. Wordt er een openstaande raam of deur gevonden en is er niemand aanwezig in de kamer, dan wordt er een papieren ‘voetstap’ achtergelaten waarmee de burger gewezen wordt op het risico. Tevens wordt er aangebeld en aanwezige bewoners ontvangen direct tips en preventieadvies.

Ook een voetje gekregen?
Zorg er vandaag nog voor dat uw huis goed beveiligd is en vraag advies aan de beveiligingsadviseurs van 4-locks. Samen zullen wij de zwakke plekken van uw woning of bedrijf in kaart brengen en verbeteren. Zo zorgen wij ervoor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw huis.

Bel ons op 023 537 0110 of maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd