24 juni 2015

Voorkom buitengesloten raken: tips van 4-Locks Slotenmakers

Het huis niet meer in kunnen door een kapot slot of een verloren sleutel, bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een vervelende situatie, zeker als u de oplossing niet zomaar voorhanden heeft. 4-Locks Slotenmakers heeft een aantal tips om te voorkomen dat u buitengesloten raakt.

 

BuitengeslotenVerstop een reservesleutel

Een vrij standaard oplossing is het verstoppen van een reservesleutel. Op zich een slimme oplossing. Toch zijn er een aantal plekken die inmiddels zo standaard zijn dat iedere inbreker er bekend mee is. Waar je je sleutel absoluut niet moet verstoppen:

  • Onder de mat
  • Onder een plantenbak
  • In de brievenbus

Beter zijn de volgende oplossingen:

  • Geef een sleutel aan een goede vriend of familielid, het is natuurlijk wel handig als diegene in de buurt woont.
  • Een sleutelbox voor buiten. Deze handige kastjes zijn beveiligd met een cijferslot. Zorg er wel voor dat u goede kwaliteit koopt, een slechte sleutelbox is vaak gemakkelijk open te breken. Sleutelboxen zijn verkrijgbaar in onze winkel in Haarlem.sleutelboxen van 4-Locks Slotenmakers

Er zijn natuurlijk nog vele andere oplossingen te bedenken, maar een reservesleutel buitenshuis bewaren is geen overbodige luxe.

Repareer uw sloten op tijd
Een veelvoorkomende oorzaak van buitengesloten raken zijn sloten die niet meer goed werken. Vaak waren de eerste tekenen van een slecht slot al lange tijd aanwezig, maar door drukte of kosten zijn de problemen lang genegeerd. Op een gegeven moment is het te laat en kunt u uw huis niet meer in. Zorg ervoor dat uw sloten dus altijd goed werken en repareer ze op tijd.

 

Eén sleutel voor al uw slotenDezelfde sleutels voor al uw sloten

Het kan voorkomen dat u verschillende sleutels heeft voor de verschillende buitendeuren. Dit probleem ontstaat meestal geleidelijk, door verschillende klussen komen er langzaam maar zeker steeds meer sleutels bij. Eerst wordt de achterdeur vervangen, dan wordt een nieuw slot op de voordeur geplaatst en uiteindelijk kiest u voor een nieuwe garagedeur. Nu heeft u 3 verschillende sleutels voor de verschillende buitendeuren. Dit maakt het geheel verwarrend en verhoogt de kans dat u de verkeerde sleutels meeneemt. Zorg ervoor dat alle sloten in één keer vervangen worden. Dit lijkt misschien een onnodige investering op dat moment, maar op de lange termijn blijven de kosten gelijk.

Toch buitengesloten?
Ondanks alle maatregelen kan het gebeuren dat u toch buitengesloten raakt. U wilt dan natuurlijk het liefst zo snel mogelijk uw woning weer in. De 24 uurs slotenservice van 4-Locks Slotenmakers zorgt ervoor dat u snel uw huis weer in kunt. 24/7 bereikbaar en binnen 30 minuten ter plaatse. Zet ons spoednummer dus in uw telefoon: 06 212 75 669, dan zorgen wij ervoor dat u in geval van nood snel geholpen wordt.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd