2 maart 2015

5 tips ter voorkoming van woninginbraak tijdens vakantie

Gaat u binnenkort een heerlijk weekje op vakantie? Voordat u vertrekt naar de zon of de sneeuw, wijzen wij u nog even op het volgende: tijdens vakanties maken inbrekers overuren. Zorg ervoor dat uw spullen ook tijdens uw afwezigheid veilig zijn met de volgende tips:

1. Laat wat rommel achter
Nederlanders hebben de gewoonte om het huis voor de vakantie grondig op te ruimen en schoon te maken. Toch is het verstandiger om wat ‘rommel’ te laten te liggen zoals een tijdschrift dat open ligt, kopjes op de tafel of een jas die nog ergens ‘slingert’. Spullen laten een teken van leven zien.

2. Sociale controle
Vraag uw buren, vrienden of familie om op uw woning te letten en af en toe de post op te ruimen. Eens in de zoveel tijd een teken van leven vermindert de kans op een inbraak.

3. Zet niets op internet
We delen tegenwoordig graag onze avonturen op Social Media, helaas zijn niet alleen uw vrienden actief op sociale netwerken maar ook criminelen. Spreek bovendien geen afwezigheidsbericht in op uw voicemail en schakel die niet in op je e-mail.

4. Gebruik een tijdschakelaar
Omdat inbrekers vaak uit de regio is het verstandig om een tijdschakelaar te zetten op de verlichting. Als er af en toe licht brand hebben inbrekers minder snel door dat u op vakantie bent.

5. Controleer alle sloten
Zorg ervoor dat alle sloten correct werken voor u op vakantie gaat, bovendien is het ook belangrijk dat u de juiste sloten heeft.

Vraag 4-locks om advies over hoe u uw huis nog beter kunt beveiligen tijdens uw vakantie. Bel ons op 023 537 0110 of stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd