29 september 2016

Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: BUVA

Van hang- en sluitwerk voor ramen en deuren tot ventilatie en hardglas; BUVA heeft het allemaal. De grote producent is dan ook sinds 1994 een belangrijke leverancier voor de woning- en utiliteitsbouw, waardoor de producten in vele huizen en gebouwen te vinden zijn. Ook bij 4-Locks zijn wij fan van de ijzersterke sloten: de hoogste tijd om het merk eens uit te lichten!

Inbraakwerend hardglas: houdt dieven buiten

BUVA staat vooral bekend om zijn hardglas ramen. Deze ramen zijn recyclebaar, onderhoudsvrij en voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Uniek aan het hardglas is het feit dat het hang- en sluitwerk op het raam zelf gemonteerd wordt, waardoor er geen houten omkadering nodig is. Alleen hardglas ramen zijn sterk genoeg om het hang- en sluitwerk te kunnen dragen.

Prestaties

De producten van BUVA zijn altijd multi-inzetbaar en beschikken over een gemakkelijke bediening en gaan lang mee. BUVA beschikt over verschillende keurmerken zoals het Politiekeurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw en Bestaande Bouw en de producten voldoen aan de Nationale Beveiligings Richtlijnen (NBR).

BUVA Classic

U kunt BUVA ook kennen van het sportevenement BUVA Classic. In mei dit jaar vond de derde editie van BUVA Classic plaats. Tijdens dit evenement kiezen sporters uit afstanden van 5 tot 100 kilometer, waarbij zij zelf bepalen hoe zij deze afstand af mogen leggen: fietsend, lopend of skatend. Dit jaar is er door sponsoring van de sporters meer dan € 6.500,- euro opgehaald voor het goede doel KIKA.

BUVA bij 4-Locks

4-Locks is dé specialist voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat inbrekers geen kans maken, zodat u met een veilig gevoel uw pand of huis afsluit. Daarom maken wij onder andere gebruik van sluitwerk voor deuren en ramen van BUVA. Wilt u nieuwe sloten op uw ramen en deuren? Bij ons profiteert u van snelle service. Ook zullen onze gecertificeerde monteurs u op een zeer vakkundige manier van nieuwe sloten voorzien. Neem contact met ons op of maak hier een afspraak.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd