23 april 2015

De Mul-T-Lock ENTR: open uw deur met één druk op de knop!

U kent het vast wel. Oma krijgt thuiszorg en nu hebben meerdere mensen een sleutel nodig of uw kind gaat naar het voortgezet onderwijs. De vorige huishoudelijke hulp heeft haar sleutel nog steeds niet terug gebracht…. Weten we nog wel wie we toegang tot de woning hebben gegeven? Staat het ergens opgeschreven? De sleutel kan misschien ongeoorloofd nagemaakt worden…… Een nieuwe cilinder en extra sleutels kosten veel geld. En nog blijft het risico bestaan dat u niet weet wie een sleutel in bezit heeft als ze eenmaal uitgereikt zijn. Is er een sleutel kwijt, dan maakt men er vaak zonder dat u dat weet één kopie bij. Kortom kosten en risico. Een sleutelkluisje aan de muur bood een oplossing maar je weet niet wie er binnen is geweest. Of het kluisje werd opengebroken.

 

ENTR is de naam van het nieuwe maar vooral het ”slimme slot” dat vrijwel iedere deur op een eenvoudige wijze opent en sluit. Voor- of achterdeur, meerpuntsluiting of enkelvoudig slot de ENTR met ingebouwde accu en europrofiel cilinder monteert u binnen enkele minuten. Voor het instellen van de draairichting en aantal slagen dat de ENTR moet maken om het slot te bedienen volgt u het Nederlandstalige handleiding. De ENTR opent het slot en sluit uw deur veilig af. Aan de buitenzijde ziet u alleen de veilige Mul-T-Lock eurprofielcilinder. De ENTR bevindt zich aan de binnenzijde van de deur.

Meerdere mensen

De Mul-T-Lock ENTR  geeft alleen de bevoegde personen toegang. U bepaalt wie er met een code, vingerprint, afstandsbediening of met zijn mobiele telefoon / tablet naar binnen kan. Mag iemand er niet meer in? dan her-programmeert u de ENTR  en is er voor die persoon geen toegang meer mogelijk.

Gebruik

Van buiten af opent u het slot door een druk op de afstandsbediening aan uw sleutelbos. Of… u toetst de code in op het bij de deur gemonteerde codepaneel. Met de App op uw mobiele telefoon of tablet (Bluetooth 4.0 – Android en ios) opent u het slot in een handomdraai. Van binnen uit opent u de ENTR  met de draaiknop of door met uw duim en wijsvinger, een schuivende beweging naar beneden over de zijkanten van de ENTR te maken.

De communicatie tussen de Smartphone en de ENTR is gecodeerd middels een veilige 128 bits versleuteling. In noodgevallen kunt u de deur openen met de gepatenteerde Mul-T-Lock sleutels welke standaard meegeleverd worden met de ENTR.

Doelgroepen

Extra sleutels  laten bijmaken voor bijvoorbeeld thuiszorg, gezinshulp, buren en dergelijke hoeft niet meer. Ook de kantoor-, kantine-, personeelsdeur  is eenvoudig en snel afgesloten voor onbevoegden. Risico vermindering van diefstal uit  bijvoorbeeld een medicijn-, archief- of voorraadkast. De patiënten kast van de dokter of de medicijnkast in de Apotheek staat alleen open voor bevoegden.

Voor wie

– Kantoren met kostbare apparatuur of vertrouwelijke documenten

– Personeelskantine waar persoonlijke eigendommen bewaard worden

– Magazijnen met risicovolle voorraad

– Medicijnkasten van ziekenhuizen of artsen

– Het archief van een kinderdag verblijf met persoonlijke gegevens

                

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd