2 oktober 2015

5 tips om nooit meer uw sleutels te verliezen

“Waar heb ik mijn sleutels toch gelaten?” Voor velen een herkenbare situatie. U kunt uw auto niet meer in, uw fiets niet van slot krijgen, of erger nog: uw eigen huis niet meer betreden. Proberen te herinneren waar u uw sleutels heeft gelaten kan een helse hersenkraker zijn. Goed nieuws: dit hoeft niet langer! Door deze 5 simpele tips te lezen raakt u in het vervolg nooit meer uw sleutels kwijt.

 

  1. Bewaar ze thuis op een vaste plaats. En nee, niet een vaste plaats die elke week wisselt. Een echte vaste plaats. Bevestig bijvoorbeeld een bakje of een sleutelkastje aan de muur naast de voordeur. Leer uzelf aan om ze hier altijd in te leggen wanneer u thuis komt.
  2. Bent u buitenshuis? Houd ook dan een vaste plek aan om uw sleutels te bewaren. Dit kan bijvoorbeeld uw tas, broekzak of jaszak zijn.
  3. Bent u toch genoodzaakt om uw sleutels op een andere plek neer te leggen? Maak dan even een foto in uw hoofd wanneer u ze plaatst. Dit klinkt wat gek, maar dit kan ervoor zorgen dat u zich later makkelijker kan herinneren waar de sleutels ook alweer zijn.
  4. Bevestig grote sleutelhangers aan uw sleutelbos. Doordat de bos nu zwaarder is bent u zich meer bewust van het verplaatsen ervan, en de sleutelbos valt meer op wanneer u er de volgende keer naar zoekt.
  5. Check, check, dubbelcheck. Controleer altijd of u uw sleutels bij zich heeft voor u de voordeur achter u dicht trekt.

Zo simpel gezegd, zo simpel gedaan. Het belangrijkste is dat u een gewoonte maakt van de bovenstaande 5 tips. Binnen no time zal de locatie van uw sleutels nooit meer een raadsel voor u zijn! Toch uw sleutels verloren? Bel dan met onze 24-uurs service op 06-212 75 669.

Meer weten?

Wilt u hier meer informatie of heeft u een vraag? Bel on op 023 – 538 8000.

Waarom 4-Locks

agsdix-fas fa-check-circle

Binnen 30 minuten ter plaatse

agsdix-fas fa-check-circle

7 dagen per week beschikbaar

agsdix-fas fa-check-circle

Kwaliteit voor een scherpe prijs

agsdix-fas fa-check-circle

Al ruim 10 jaar actief

agsdix-fas fa-check-circle

Schadevrij openen van sloten

agsdix-fas fa-check-circle

Vakkundig en professioneel

agsdix-fas fa-check-circle

Actief in Noord-Holland

agsdix-fas fa-check-circle

PKVW gecertificeerd