Home » Slotenservice

Slotenservice

Met de sleutelservice van 4-Locks | NH Slotenmakers bent u snel geholpen in geval van nood! Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Verloren sleutels, afgebroken sleutels en noem maar op. De paniek is vaak groot in zo’n geval. De sleutelservice van 4-Locks | NH Slotenmakers zorgt in dit geval snel voor een oplossing.

 

 

Spoed of hulp nodig?

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? We zijn binnen 30 minuten ter plaatse.
Bel 023 - 538 8000.

Kwaliteit en vakmanschap

Lid Politie Keurmerk Veilig Wonen

Goede garantie en afspraak is afspraak

4-Locks | NH Slotenmakers in Haarlem is specialist in sleutels, sloten en advies. 4-Locks | NH Slotenmakers is uw slotenspecialist aan huis! Het openen van deuren en het plaatsen van sloten is voor ons dagelijks werk. Dus mocht u uzelf hebben buitengesloten of heeft u braakschade aan uw sloten, dan zorgt 4-Locks | NH Slotenmakers er zeven dagen per week voor dat deze problemen snel weer opgelost zijn. Onze monteurs zijn gecertificeerd en wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Beverwijk en de regio Haarlem, Amstelveen en Leiden.

Wij leveren insteeksloten, oplegsloten van vele verschillende merken voor binnen en buiten, glasdeursloten, espagnoletsloten, hangsloten van heel licht tot heel zwaar, veiligheidsbeslag van aluminium tot en met titaan en binnen beslag. Onze slotenmaker is gecertificeerd en wij zijn zeven dagen per week te bereiken.

Slotenservice in Haarlem of omgeving

4-Locks levert slotenservice in Haarlem, maar ook in de volgende gebieden kunt u ons inschakelen:

Vragen?

Wilt u meer informatie of in contact komen met onze sleutelservice, bel dan 06 – 18 50 30 17. Wilt u advies over het beveiligen van uw huis of gewoon meer informatie over ons? Op onze contactpagina vindt u alle informatie om ons te bereiken.

Vraag informatie aan

Vraag meer informatie aan

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    Dit zou bijvoorbeeld een foto van uw slot/deur kunnen zijn.

Spoed of hulp nodig?

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? We zijn binnen 30 minuten ter plaatse.
Bel 023 - 538 8000.

Producten:

Advies bij sloten

Noord-Holland kiest met de juiste gedachte voor 4-Locks | NH Slotenmakers. De vakkundige professionals staan 7 per dagen in de week paraat om te helpen bij nood. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies over alle soorten sloten.

Vraag een vrijblijvend een offerte aan!

Intercom systemen, advies politie keurmerk, inbraakpreventie, etc.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!