Slotenmaker Zaandam

Met spoed een slotenmaker in Zaandam nodig? Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse bij u in Zaandam om uw sloten vakkundig te openen of te vervangen. De slotenmakers van 4-Locks | NH Slotenmakers zijn gecertificeerd volgens het Politie Keurmerk en komen langs voor:

 • Het openen van deuren en sloten
 • Het vernieuwen van sloten die zijn beschadigd
 • Inbraakherstel bij schade aan deuren en ramen
 • Noodafsluiting
 • Beveiligingsadvies en plaatsing van inbraakpreventie

Bel: 06 - 18 50 30 17 Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt direct contact opnemen met een van onze gespecialiseerde slotenmakers via 06 - 18 50 30 17 of via het contactformulier.

"De specialisten van 4-Locks zijn binnen 30 minuten op locatie bij u in Zaandam"

 

Diensten slotenmaker Zaandam

 Sloten en deuren openen

Sloten en deuren schadevrij geopend in Zaandam

Sleutel in de deur laten zitten? Sleutel afgebroken? Sleutels verloren of binnen laten liggen? Geen zorgen, de slotenmakers van 4-Locks zijn binnen 30 minuten ter plaatse in Zaandam. Onze professionele slotenmakers hebben ruim tien jaar ervaring met het schadevrij openen van sloten en deuren en gebruiken hiervoor speciaal gereedschap.

Beveiligingsadvies en inbraakpreventie

Maak uw woning of pand minder gevoelig voor inbraak

Met een kwalitatief hoogwaardig slot en andere inbraakbeveiliging kunt u de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Denk daarbij aan een alarm in huis, een driepuntsslot of een slot met kerntrekbeveiliging. Onze gespecialiseerde slotenmakers voorzien u graag van advies om een inbraak in uw huis in Zaandam te voorkomen. Vraag een gratis inbraakpreventie check aan!

Inbraakschade herstellen

We herstellen inbraakschade en plaatsen goede sloten

Inbrekers laten meestal schade achter aan sloten, deuren, ramen, kozijnen of scharnieren. Is er bij u ingebroken in Zaandam? Neem zo snel mogelijk contact op met de slotenmakers van 4-Locks. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van inbraakschade. Als we nieuwe sloten plaatsen, dan zijn deze altijd voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Spoed slotenmaker in Zaandam

Altijd bereikbaar voor het openen van uw ramen en deuren in Zaandam

Onze gespecialiseerde slotenmakers openen moeiteloos alle sloten. Ook na een inbraak staan we voor u klaar om uw sloten te vervangen of te repareren. De slotenmakers van 4-Locks zijn binnen 30 minuten op locatie en helpen u 7 dagen in de week. Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Bel direct onze spoedservice via 06 18 50 30 17.

Noodafsluiting

Laat uw huis weer veilig afsluiten na een inbraak

Onze slotenmakers sluiten uw woning of bedrijfspand in Zaandam na een inbraak weer goed af. Soms komt het voor dat dat we niet alle schade direct kunnen verhelpen. We brengen dan een noodafsluiting aan om het huis of pand veilig en netjes af te sluiten. De volgende dag herstellen we de inbraakschade volledig.

Sloten vervangen

Sloten vervangen, monteren en bijzetten

Verklein de kans op een inbraak en zorg dat uw sloten voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Laat verouderde of beschadigde sloten zo snel mogelijk vervangen door nieuwe sloten met het SKG-keurmerk en verklein de kans op een inbraak. Bel voor het vervangen van sloten in Zaandam naar 06 18 50 30 17.

We staan 7 dagen per week voor u klaar.

De slotenmaker en de verzekering

De diensten van een slotenmaker worden mogelijk vergoed door uw verzekeraar. Dat is afhankelijk van uw verzekering en de situatie waarvoor u een slotenmaker nodig had. De kosten voor een slotenmaker worden vaak vergoed bij inbraak of bij diefstal van uw sleutels. Het dicht laten vallen van de deur wordt meestal niet vergoed. Voor alle situaties geldt dat u de administratie van de gemaakte kosten goed bijhoudt, zodat u voldoende onderbouwing heeft voor de claim. Weet u niet zeker of u recht heeft op een vergoeding? Neem dan contact op met uw verzekeraar of lees de verzekeringspolis goed door.

Openingstijden Slotenmaker Zaandam en omgeving

Maandag:                             08:00 - 20:00 uur
Dinsdag:                              08:00 - 20:00 uur
Woensdag:                           08:00 - 20:00 uur
Donderdag:                          08:00 - 20:00 uur
Vrijdag:                                08:00 - 18:00 uur
Zaterdag:                             08:00 - 18:00 uur

Reviews uit Zaandam

De ervaringen van onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Lees hier een greep uit de recensies over onze slotenmakersdiensten in Zaandam.

"De sleutel van mijn voordeur was afgebroken. Ik heb toen 4-Locks gebeld en binnen 20 minuten stond er een slotenmaker voor de deur. Binnen 10 minuten was het slot geopend en konden we naar binnen. Erg fijn om zo snel geholpen te zijn."
Erik uit Hoornseveld, Zaandam

"Ik ben echt heel tevreden over de service van 4-Locks. Mijn sleutel lag nog binnen en de buren, die ook een sleutel van ons huis hebben, waren niet thuis. Toen heb ik deze firma gebeld om mijn slot te openen. Zonder dat je enige sporen van schade ziet is het slot geopend."
Alex Riepma uit Zaandam Oud-Zuid

"Na een inbraak in ons huis wilden we het huis extra beveiligen. 4-Locks heeft ons geholpen om de deuren en ramen te voorzien van nieuwe sloten. Ook hebben we een anti-inbraakstrip op de deur gemonteerd gekregen. Van ons een dikke 10!"
H. den Besten uit Parkrijk, Zaandam

Werkgebied Slotenmaker Zaandam

U kunt bij ons terecht vanuit alle wijken in en rondom Zaandam, zoals:

 • Westerwatering
 • Russische buurt
 • Hofwijk
 • Schilderswijk
 • Kogerveld
 • Burgemeestersbuurt
 • Oud West
 • Nieuw West
 • Hoornseveld
 • Rosmolenbuurt
 • Havenbuurt
 • Peldersveld
 • 't Kalf
 • Poelenburg
 • Kleurenbuurt
 • Zuid

Uw sleutelspecialist in Zaandam: 4-Locks

Wij geven u graag advies op het gebied van sloten en beveiliging. Neem daarvoor contact met ons op via 06 - 18 50 30 17 of via het contactformulier. Wij helpen u graag!

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst