Slotenmaker Schiphol

Spoedservice

06 - 18 50 30 17

De slotenprofessionals van 4-Locks Slotenmakers zijn binnen 30 minuten ter plaatse in Schiphol en Schiphol-Rijk.

4-Locks Slotenmakers biedt een professionele slotenservice in Schiphol-Rijk en Schiphol. Ongeacht of u uw sleutels onderweg bent verloren of dat uw slot niet meer naar behoren werkt: de experts van 4-Locks Slotenmakers vertellen u altijd wat de beste oplossing is. Daarnaast zijn onze slotenmakers binnen 30 minuten ter plaatse, zodat u nooit lang buiten hoeft te wachten.

 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • de hele week beschikbaar
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • PKVW-keurmerk

Bel: 06 - 18 50 30 17 Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem direct contact op voor een gespecialiseerde slotenmaker in Schiphol of Schiphol-Rijk door te bellen naar 06 - 18 50 30 17 of door een e-mail te sturen naar info@-4-locks.nl.

De service van 4-Locks Slotenmakers in Schiphol-Rijk

 • De Hele week bereikbaar in Schiphol

  4-Locks Slotenmakers is elke dag van de week bereikbaar voor spoeddiensten in Schiphol en Schiphol-Rijk. Van het schadevrij openen van deuren en ramen tot het plaatsen van een noodafsluiting: onze gecertificeerde slotenmakers zijn binnen 30 minuten bij u ter plekke om u bij te staan met onze full-service slotenmakerdiensten.

 • Beveiligingsadvies en producten ter bescherming

  Hoe goed is uw woning of bedrijfspand beveiligd? Vraag een afspraak aan met één van onze beveiligingsadviseurs voor een uitgebreid onderzoek. Het advies dat hieruit naar voren komt is op maat gemaakt en geeft u inzicht in de huidige status van de beveiliging. Tevens worden eventuele verbeterpunten aangegeven.
  Naast het advies en beveiligingsonderzoek kunnen wij producten voor u leveren en plaatsen. Bel voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs naar 06 - 18 50 30 17.

 • Sloten

  Laat uw slot op tijd vervangen wanneer deze verouderd of verroest is. De slijtage maakt het voor inbrekers namelijk makkelijker om binnen te komen. Neem contact op met de slotenmakers van 4-Locks Slotenmakers en laat u informeren over de mogelijkheden van een inbraakveilig slot.

 •  

 • Het Mul-T-Lock back up veiligheidssysteem

  Voorkom dat anderen een kopie van uw huissleutel maken met het Mul-T-Lock back up systeem. Bij de cilinder van het systeem ontvangt u een individuele pas met een uniek sleutelnummer. Wanneer u een nieuwe sleutel wilt laten bijmaken, dient u de pas te laten zien. Het dupliceren van de sleutel is zodoende alleen mogelijk op vertoning van de pas met het juiste sleutelnummer.

 • Sleutelservice in Schiphol-Rijk

  Zijn uw sloten verouderd of hebben deze schade opgelopen tijdens een poging tot inbraak? Laat uw sloten in deze gevallen altijd vervangen. Alleen op deze manier weet u zeker dat ongewenste gasten buiten blijven. Onze slotenmakers kunnen al uw sloten vervangen voor PKVW-erkende sloten.
  Is het slot niet het probleem, maar bent u zelf uw sleutels kwijtgeraakt? Geen nood! 4-Locks Slotenmakers kan bijna iedere sleutel dupliceren. Wij kunnen bijvoorbeeld de sleutel van uw tuinhuisje of een transpondersleutel voor uw auto namaken. Een aantal autosleutels hebben echter een bijzondere chip, waardoor duplicatie niet mogelijk is. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden door te bellen met 06 - 18 50 30 17 of door een e-mail te sturen naar info@4-locks.nl.

4-Locks | NH Slotenmakers uw sleuteldeskundige in Schiphol

Bij 4-Locks Slotenmakers kunt u vrijwel direct terecht als u op zoek bent naar een nieuw slot voor uw woning of wanneer u uw sleutels bent kwijtgeraakt. Ook geven wij u graag een professioneel beveiligingsadvies. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact op via 06 - 18 50 30 17 of stuur een e-mail naar info@4-locks.nl

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst