Slotenmaker Nieuw-Vennep

Spoed slotenservice nodig?

06 - 18 50 30 17

In 30 minuten ter plaatse in heel Nieuw-Vennep

4-Locks Slotenmaker staat dag en nacht klaar voor het betere slotenwerk in Nieuw-Vennep. Uw sleutels kwijt of een slot dat niet meer open wil? Het kan iedereen overkomen. Gelukkig is 4-Locks Slotenmaker binnen 30 minuten ter plaatse in Nieuw-Vennep om u snel weer toegang te geven tot uw woning of bedrijfspand. Onze slotenservice is zeven dagen in de week beschikbaar, zodat u nooit lang voor een dichte deur hoeft te staan.

 • In 30 minuten of minder ter plaatse in Nieuw-Vennep
 • Iedere dag van de week bereikbaar
 • Reeds 10 jaar dé slotenspecialist
 • PKVW-erkend bedrijf
 • Ook voor PKVW sloten
 • Inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven

Neem voor een betrouwbare sleutelservice in Nieuw-Vennep contact op met de specialisten van 4-Locks | NH Slotenmakers.

Bel: 06 - 18 50 30 17 Mail: info@4-locks.nl Vraag vrijblijvend een offerte aan

"Binnen een half uur zijn onze professionele slotenmakers ter plaatse in Nieuw-Vennep om uw sloten te repareren en te vervangen."

 

Diensten slotenmaker Nieuw-Vennep

 Openen van deuren en sloten

Sloten en deuren schadevrij geopend

Helaas komt het regelmatig voor: de sleutel is kwijt of aan de binnenkant van de deur in het slot blijven zitten. Geen zorgen, binnen 30 minuten zijn we ter plaatse in Nieuw-Vennep om uw sloten direct weer te openen. Als de deur dicht is, maakt de slotenmaker het slot schadevrij open met speciaal gereedschap.

Inbraakpreventie

Vrijblijvend en betrouwbaar advies

Voorkomen is beter dan genezen. Laat de inbraakbeveiliging van uw woning of pand daarom uitgebreid controleren met de gratis inbraakpreventie check. Onze gecertificeerde slotenmakers weten precies welke beveiligingsmaatregelen er in uw buurt nodig zijn. Zo krijgt u altijd betrouwbaar advies voor een betere inbraakbeveiliging in Nieuw-Vennep.

Herstellen van inbraakschade

Vakkundig herstel van inbraakschade

Een inbreker laat helaas vaak schade aan sloten, deuren, ramen, kozijnen of scharnieren achter. Is er bij u ingebroken in Nieuw-Vennep? Bel dan zo snel mogelijk naar de slotenmakers van 4-Locks. We herstellen inbraakschade aan uw woning of pand vakkundig en snel. Onze nieuwe sloten zijn altijd voorzien van een SKG-keurmerk, zodat de kans op een volgende inbraak kleiner is.

Spoed slotenservice

Binnen 30 minuten ter plaatse in de regio Nieuw-Vennep

Met spoed een slotenmaker nodig? We zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor noodgevallen via 06 18 50 30 17. Binnen 30 minuten zijn we ter plaatse. Onze slotenmakers hebben meer dan 10 jaar ervaring met spoed slotenmakerservice in Nieuw-Vennep. We bieden snel een oplossing bij problemen of calamiteiten.

Noodafsluiting

Direct veilig afsluiten met een noodafsluiting

Is er bij u ingebroken in Nieuw-Vennep? De slotenmakers van 4-Locks staan voor u klaar. Bij schade die we niet meteen kunnen repareren installeren we een noodafsluiting, zodat u direct weer veilig uw woning of pand kunt afsluiten. Zo kunt u gerust de nacht doorkomen of uw woning of pand achterlaten. Onze nieuwe sloten zijn altijd voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Sloten vervangen

Vervangen, monteren en bijzetten van sloten in Nieuw-Vennep

Laat uw sloten zo snel mogelijk vervangen wanneer deze verouderd of beschadigd zijn. Wees inbrekers voor en vervang uw sloten door sloten die voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. We plaatsen uitsluitend sloten met een SKG-keurmerk. Bel voor het vervangen van sloten in Nieuw-Vennep naar 06 18 50 30 17. We zijn 7 dagen per week bereikbaar om uw sloten te vervangen.

Alle dagen (spoed) slotenservice

Geen toegang meer tot uw woning, bedrijfspand of auto in Nieuw-Vennep en omgeving? De slotenmakers van 4-Locks | NH Slotenmakers zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van sloten. In minder dan 30 minuten kunnen wij in de regio Nieuw-Vennep ter plaatse zijn om u weer toegang te verschaffen.

Buitengesloten? Krijg snel weer toegang dankzij onze slotenservice

06 - 18 50 30 17

Slotenmaker voor Nieuw-Vennep en omgeving

Maandag:                             08:00 - 20:00 uur
Dinsdag:                              08:00 - 20:00 uur
Woensdag:                           08:00 - 20:00 uur
Donderdag:                          08:00 - 20:00 uur
Vrijdag:                                08:00 - 18:00 uur
Zaterdag:                             08:00 - 18:00 uur

U kunt de slotenmaker bereiken op het telefoonnummer 06 - 18 50 30 17. Ook kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Beveiligingsadvies in Nieuw-Vennep

Is uw woning of bedrijfspand wel voldoende beveiligd? De beveiligingsadviseur van 4-Locks Slotenmaker komt graag bij u langs om de inbraakpreventie na te lopen. Hieruit komt een compleet en duidelijk advies op maat. Onze adviseur is op de hoogte van de benodigde inbraakbeveiliging per gebied in Nieuw-Vennep. Een beveiligingsadvies voor een bedrijfspand in Nieuw-Vennep Zuid verschilt dan ook van een advies voor een woning aan de Strausslaan.

Het gegeven advies kan vervolgens in actie worden gezet door onze specialist: het vervangen van verouderde sloten of het plaatsen van camera’s zijn enkele voorbeelden. Wij kunnen alle producten leveren en plaatsen voor een beveiliging dat tot in de puntjes geregeld is.

Werkgebied Slotenmaker Nieuw-Vennep

U kunt bij ons terecht voor alle wijken in en rondom Nieuw-Vennep, zoals:

 • Nieuw-Vennep Oost
 • Nieuw-Vennep Welgelegen
 • Nieuw-Vennep Welgelegen-Noord
 • Nieuw-Vennep West
 • Nieuw-Vennep Zuid
 • Nieuw-Vennep Linquenda
 • Nieuw-Vennep Getsewoud-Noord
 • Nieuw-Vennep Getsewoud-Zuid
 • Nieuw-Vennep Centrum
 • Industrieterrein Spoorzicht
 • Bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid

Contact met de sleutelspecialist 4-Locks | NH Slotenmakers

Wij bieden een totaalpakket als het gaat om sloten, sleutels en beveiligingsbehoeften en staan voor u klaar wanneer u een sleutelspecialist nodig heeft. Uiteraard komen wij ook bij u in Nieuw-Vennep langs voor het nodige beveiligingswerk. Neem contact met ons op via 06 - 18 50 30 17 of info@4-locks.nl.

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst