Slotenmaker Hoofddorp

Slotenservice met spoed nodig?

+31 235 370 110

Binnen 30 minuten ter plaatse in heel Hoofddorp

Onze slotenmakers staan 7 dagen per week voor u klaar in Hoofddorp. We bieden professionele oplossingen voor al uw slot- en sleutelproblemen. Onze experts weten precies wat in elke situatie de beste oplossing is. Of u nu buitengesloten bent of op zoek bent naar de laatste inbraakpreventietips, de slotenmakers van 4-Locks staat voor u klaar in heel Hoofddorp. Profiteer bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • Gecertificeerd volgens het PKVW
 • 7 dagen per week beschikbaar
 • 10 jaar actief in Hoofddorp en omgeving
 • Inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven

Neem voor een betrouwbare slotenmaker in Hoofddorp contact op met de specialisten van 4-Locks:

Inbraakcheck aanvragen Bel:+31 235 370 110 Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze professionele slotenmakers zijn altijd binnen30 minuten ter plaatse in Hoofddorp om uw sloten te repareren en te vervangen.

Professionele slotenmaker in Hoofddorp

Heeft u een professionele en betrouwbare slotenmaker nodig? De specialisten van 4-Locks hebben meer dan 10 jaar ervaring als slotenmaker in Hoofddorp. We weten precies wat er nodig is om panden optimaal te beveiligen tegen inbraak en kennen elke buurt in Hoofddorp. Of het nu gaat om het openmaken van een deur, het vervangen van uw verouderde sloten voor inbraakveilige sloten of om inbraakpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis inbraakpreventie check!

Onze diensten

Sloten en deuren openen

Laat vakkundig en schadevrij uw sloten en deuren openen

Bel ons wanneer u uw sleutel bent verloren, de sleutel nog aan de binnenkant van de deur zit of wanneer uw sleutel is afgebroken in het slot. Onze slotenmakers in Hoofddorp zijn binnen 30 minuten ter plaatse om uw sloten en deuren te openen. De slotenmaker maakt het slot met speciaal gereedschap open. Is de deur ook in het slot gedraaid? Dan vervangen we de sloten meteen door veilige sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakpreventie

Beveilig uw woning tegen inbraak

Onze gecertificeerde slotenmakers weten precies welke beveiligingsmaatregelen er nodig zijn om uw woning of pand beter te beveiligen tegen inbraak. We houden rekening met de beveiligingsbehoefte van uw buurt en adviseren u op het gebied van inbraakbeveiliging om te voorkomen dat er bij u wordt ingebroken. Vraag een gratis inbraakpreventie check aan!

Inbraakschade herstellen

We herstellen inbraakschade en voorzien u van goede sloten

Na een inbraak is er vaak sprake van beschadigde sloten, ramen, kozijnen en scharnieren. Is er bij u ingebroken? Neem dan direct contact op met onze specialisten om de inbraakschade te herstellen. We vervangen ook meteen uw sloten door nieuwe sloten met een SKG-keurmerk, zodat de kans op een volgende inbraak kleiner is.

Spoed slotenmakers

Binnen 30 minuten ter plaatse in de regio Hoofddorp

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Onze slotenmakers altijd binnen 30 minuten ter plaatse in Hoofddorp om uw sloten te repareren of te vervangen door sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bel in het geval van spoed +31 235 370 110.

Noodafsluiting

We brengen direct een noodafsluiting aan na een inbraak

In het geval van een inbraak of een poging tot inbraak sluiten we uw woning of pand direct af met een noodafsluiting. Is er bij u ingebroken in Hoofddorp? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de specialisten van 4-Locks, zodat we uw huis of pand snel weer veilig afsluiten.

Vervangen van sloten

Vervangen, monteren en bijzetten van sloten in Hoofddorp

Zijn uw sloten aan vervanging toe? Laat beschadigde of verouderde sloten zo snel mogelijk vervangen door veilige sloten met een SKG-keurmerk om de kans op een inbraak te verkleinen. Bel 4-Locks om uw sloten vakkundig te laten vervangen. Al onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Spoed slotenmakers 7 dagen per week beschikbaar

Het gebeurt vaker dan u denkt: buitengesloten raken. Door vergeten sleutels, een sleutel die afbreekt in het slot of  door diefstal van uw huissleutel kan het voorkomen dat u uw woning niet meer in kunt. We zorgen ervoor dat u snel uw huis weer in kunt, zonder uw sloten te beschadigen. Onze slotenspecialist is te allen tijde beschikbaar en binnen 30 minuten ter plaatse in Hoofddorp. 4-Locks staat 7 dagen per week beschikbaar om uw sloten schadevrij te openen.

Elke dag van de week zijn we binnen 30 minuten op locatie in Hoofddorp, zodat u schadevrij uw woning weer in kunt. Bel bij spoed direct +31 235 370 110.

Beveiligingsadvies voor heel Hoofddorp

We bieden meer dan alleen een sleutelservice. Onze beveiligingsadviseurs denken mee op gebied van inbraakpreventie van uw woning of bedrijfspand in Hoofddorp. Bij een goed beveiligingsadvies is het belangrijk dat de adviseur bekend is met de regio. De benodigde inbraakbeveiliging in Floriande West is namelijk anders dan in de wijk Pax. De adviseurs van 4-Locks weten precies welke maatregelen er nodig zijn voor de beveiliging van uw huis in Hoofddorp. Ook voor bedrijven stelt de adviseur van 4-Locks een advies op maat op. In dit advies wordt rekening gehouden met de grootte, locatie en aard van uw bedrijf. Dus of u nu een lokale winkel heeft in het centrum van Hoofddorp of een groot bedrijf op bedrijventerrein Hoofddorp Noord, u kunt altijd bij ons terecht voor een gedegen advies.

Wat kunt u zelf doen tegen inbraak?

Onze specialisten komen graag langs om u te helpen met uw inbraakpreventie. Er zijn echter ook wat algemene tips waar u rekening mee kunt houden, zodat de kans op inbraak kleiner is:

 • Plaats nooit waardevolle spullen in het zicht. Door deze goed op te bergen, maak je het minder aanlokkelijk voor een dief om in te breken. Hij weet dan namelijk niet of het wel waard is om in te breken.
 • Sluit altijd alle deuren en ramen af. Draai de deuren ook op slot, ook al gaat u maar eventjes naar buiten.
 • Verstop nooit uw sleutels buiten. Onder de mat of een bloemenpot is de eerste plek waar een inbreker kijkt.
 • Laat geen trap in uw tuin staan, hier maakt een inbreker namelijk graag gebruik van.
 • Hang geen adreslabel aan uw sleutelbos. Als uw sleutels gevonden worden door een iemand met kwade bedoelingen, weet die precies waar die zijn moet.
 • Zorg dat u buitenverlichting heeft, bijvoorbeeld met een bewegingssensor. Door het licht is uw woning een minder aanlokkelijk doelwit.

Werkgebied in Hoofddorp

U kunt bij ons terecht vanuit alle wijken in en rondom Hoofddorp, zoals:

 • Kalorama
 • Arnolduspark
 • Kagertocht
 • Overbos
 • Floriande
 • Hoofddorp-Centrum
 • Toolenburg-Zuid
 • Vrijshot-Zuid

Woont u niet in Hoofddorp, maar heeft u wel een slotenmaker nodig? 4-Locks is ook actief in onder andere Haarlem, Heemstede, Hillegom, Heemskerk en Zaandam.

Uw slotenmaker in Hoofddorp

Bij 4-Locks Slotenmaker kunt u dus terecht voor een compleet pakket voor de beveiliging van uw huis of bedrijf. Onze specialisten staan voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via +31 235 370 110 of door het onderstaande formulier in te vullen.

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst