Slotenmaker Hoofddorp

Spoed slotenservice nodig?

+31 235 370 110

Binnen 30 minuten ter plaatse in heel Hoofddorp

De slotenservice van 4-Locks | NH Slotenmakers in Hoofddorp staat 7 dagen per week voor u klaar. Wij bieden een professionele oplossing voor uw slot- en sleutelproblemen. Onze experts weten precies wat in elke situatie de beste oplossing is voor dergelijke problemen. Of u nu buitengesloten bent en uw woning in moet of op zoek bent naar de laatste inbraakpreventietips, de slotenservice van 4-Locks | NH Slotenmakers staat voor u klaar in heel Hoofddorp.

 • Binnen een half uur ter plaatse
 • Gecertificeerd volgens het PKVW
 • 7 dagen per week beschikbaar
 • 10 jaar actief in Hoofddorp en omgeving
 • Inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven

 

Neem voor een betrouwbare sleutelservice in Hoofddorp contact op met de specialisten van 4-Locks | NH Slotenmakers

Inbraakcheck aanvragen Bel:+31 235 370 110 Vraag vrijblijvend een offerte aan

"Onze professionele slotenmakers zijn binnen een half uur ter plaatse in Hoofddorp om uw sloten te repareren en te vervangen"

 

Diensten slotenmaker Hoofddorp

 

Sloten en deuren openen

Laat vakkundig en schadevrij uw sloten en deuren openen

Bel de slotenmakers van 4-Locks wanneer u uw sleutel bent verloren, de sleutel nog aan de binnenkant van de deur zit of wanneer uw sleutel is afgebroken in het slot. Onze specialisten zijn in 30 minuten ter plaatse in Hoofddorp om uw sloten en deuren te openen. Is de deur dicht, dan maakt de slotenmaker het slot met speciaal gereedschap open. Is de deur ook in het slot gedraaid, dan vervangen we de sloten door veilige sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakpreventie

Beveilig uw woning tegen inbraak

Onze gecertificeerde slotenmakers weten precies welke beveiligingsmaatregelen er nodig zijn om uw woning of pand beter te beveiligen tegen inbraak in Hoofddorp. We houden rekening met de beveiligingsbehoefte van uw buurt en adviseren u op het gebied van inbraakbeveiliging om te voorkomen dat er bij u wordt ingebroken. Vraag een gratis inbraakpreventie check aan!

Inbraakschade herstellen

We herstellen inbraakschade en voorzien u van goede sloten

Na een inbraak is er vaak sprake van kapotte of beschadigde sloten, ramen, kozijnen of scharnieren. Is er bij u ingebroken? Neem dan direct contact op met onze specialisten om de inbraakschade te herstellen. We vervangen uw sloten door nieuwe sloten met een SKG-keurmerk, zodat de kans op een volgende inbraak kleiner is.

Spoedservice

Binnen 30 minuten ter plaatse in de regio Hoofddorp

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Onze slotenmakers zijn 7 dagen per week in 30 minuten ter plaatse in Hoofddorp om uw sloten direct te repareren of te vervangen door sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In het geval van spoed, bel: +31 235 370 110.

Noodafsluiting

We brengen direct een noodafsluiting aan na een inbraak

In het geval van een inbraak of een poging tot inbraak sluiten we uw woning of pand direct af met een noodafsluiting. Is er bij u ingebroken in Hoofddorp? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de specialisten van 4-Locks | NH Slotenmakers, zodat uw huis of pand snel weer veilig is afgesloten.

Vervangen van sloten

Vervangen, monteren en bijzetten van sloten in Hoofddorp

Zijn uw sloten aan vervanging toe? Laat beschadigde of verouderde sloten zo snel mogelijk vervangen door veilige sloten met een SKG-keurmerk om de kans op een inbraak te verkleinen. Bel 4-Locks | NH Slotenmakers om uw sloten vakkundig te laten vervangen door onze specialisten. Al onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Spoed slotenmakers 7 dagen per week beschikbaar

Het gebeurt vaker dan u denkt: buitengesloten raken. Door vergeten sleutels, een sleutel die afbreekt in het slot of  door diefstal van uw huissleutel kan het voorkomen dat u uw woning niet meer in kunt. 4-Locks Slotenmaker zorgt ervoor dat u snel uw huis weer in kunt. Onze slotenspecialist is te allen tijde beschikbaar en binnen 30 minuten ter plaatse in Hoofddorp. 4-Locks staat 7 dagen per week beschikbaar om uw sloten schadevrij te openen.

7 dagen per week bereikbaar, binnen 30 minuten op locatie in Hoofddorp en u kunt schadevrij uw woning weer in:
+31 235 370 110

Beveiligingsadvies voor heel Hoofddorp

4-locks Slotenmaker biedt meer dan alleen een sleutelservice, onze beveiligingsadviseurs denken mee op gebied van inbraakpreventie van uw woning of bedrijfspand in Hoofddorp. Bij een goed beveiligingsadvies is het belangrijk dat de adviseur bekend is met de regio. De benodigde inbraakbeveiliging in Floriande West is namelijk anders dan in de wijk Pax. De adviseurs van 4-Locks | NH Slotenmakers weten precies welke maatregelen er nodig zijn voor de beveiliging van uw huis in Hoofddorp. Ook voor bedrijven stelt de adviseur van 4-Locks Slotenmaker een advies op maat op. In dit advies wordt rekening gehouden met de grootte, locatie en aard van uw bedrijf. Dus of u nu een lokale winkel heeft in het centrum van Hoofddorp of een groot bedrijf op bedrijventerrein Hoofddorp Noord, u kunt bij 4-Locks | NH Slotenmakers terecht voor een gedegen advies.

Werkgebied Slotenmaker Hoofddorp

U kunt bij ons terecht vanuit alle wijken in en rondom Hoofddorp, zoals:

 • Kalorama
 • Arnolduspark
 • Kagertocht
 • Bornholm
 • Overbos
 • Floriande
 • Hoofddorp-Centrum
 • Toolenburg-Zuid
 • Vrijshot-Zuid

Woont u niet in Hoofddorp, maar heeft u wel een slotenmaker nodig? 4-Locks | NH Slotenmakers is ook actief in onder andere Haarlem, Heemstede, Hillegom, Heemskerk en Zaandam.

Professionele slotenmaker in Hoofddorp

Heeft u een slotenmaker nodig in de omgeving van Hoofddorp? Dan zoekt u een professionele, betrouwbare slotenmaker met veel ervaring. Zoek niet verder! De specialisten van 4-Locks hebben meer dan 10 jaar ervaring als slotenmaker in Hoofddorp. Zo weten we precies wat er nodig is om panden optimaal te beveiligen tegen inbraak en kennen wij elke buurt in Hoofddorp. Of het nu gaat om het openmaken van een deur, het vervangen van uw verouderde sloten door inbraakveilige sloten of om inbraakpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis inbraakpreventie check!

Uw sleutelspecialist 4-Locks | NH Slotenmakers

Bij 4-Locks Slotenmaker kunt u dus terecht voor een compleet pakket voor de beveiliging van uw huis of bedrijf. Onze specialisten staan voor u klaar. U kunt ook contact met ons opnemen via +31 235 370 110 of via het onderstaande formulier.

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst