Slotenmaker Heemstede

Spoedservice

06-212 75 669

De deskundige slotenexperts van 4-Locks Slotenmakers zijn binnen 30 minuten ter plaatse in Heemstede.

Heeft u direct een slotenmaker nodig in Heemstede? De gecertificeerde slotenmakers van 4-Locks | NH Slotenmakers staan 7 dagen in de week voor u klaar om elk type slot te openen, repareren en indien nodig te vervangen. Wanneer u bijvoorbeeld de deur achter u dicht heeft getrokken terwijl de sleutels van uw woning nog op de keukentafel liggen, is het prettig om te weten dat onze gecertificeerde slotenmaker binnen 30 minuten ter plaatse is in Heemstede. Naast slotenmakersdiensten kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies over het beveiligen van uw woning of bedrijfspand.

 • Binnen 30 minuten ter plaatse
 • 7 dagen per week beschikbaar
 • Al meer dan 10 jaar actief in de regio Heemstede
 • Uw sloten schadevrij geopend

Bel: 06 212 756 69

Neem direct contact op voor een ervaren slotenmaker in Heemstede door te bellen naar 06-212 75 669 of door een mail te sturen naar info@-4-locks.nl.

Service van 4-Locks Slotenmakers in Heemstede

 • Slotenservice in Heemstede

  Is er bij u ingebroken of is er een poging tot inbraak gedaan? Bel dan de specialisten van 4-Locks Slotenmakers. Wij kunnen uw sloten schadevrij vervangen voor een slot met een hoog veiligheidsbeslag, om zo te voorkomen dat er opnieuw wordt ingebroken in uw woning of bedrijfspand.
  Onze slotenmakers zijn  7 dagen in de week beschikbaar en zijn tevens binnen 30 minuten ter plekke.

 • Beveiliging suggesties en beschermingsproducten

  Naast de sleutelservice bieden de beveiligingsadviseurs van 4-Locks | NH Slotenmakers ook de mogelijkheid om u te adviseren over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Hierbij houdt de adviseur rekening met de betreffende regio in Heemstede. De beveiligingsbehoefte in de Indische Buurt is immers anders dan in de Rivierenbuurt. Onze adviseurs weten exact welke maatregelen er nodig zijn voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Heemstede. Informeer naar de mogelijkheden voor een grondig beveiligingsadvies.

 • Sleuteldiensten in Heemstede

  Met een kwalitatief hoog deurslot dat voldoet aan de veiligheidseisen voorkomt u dat één van de vele gedupeerden van inbraak wordt. De gecertificeerde monteurs van 4-Locks Slotenmakers kunnen u adviseren over het beste slot voor uw situatie. Vervolgens kunnen zij deze - zonder enige schade - plaatsen.

 • Mul-T-Lock cilinder

  Wilt u voorkomen dat een onbekende naar de slotenmaker stapt om bijvoorbeeld uw huissleutel bij te laten maken? Dat kan eenvoudig voorkomen worden met de Mul-T-Lock cilinder. Bij aanschaf van deze cilinder ontvangt u namelijk een persoonlijke pas waarop een uniek sleutelnummer staat. Voor het dupliceren van een sleutel dient u eerst uw pas te tonen. Zo kan uw sleutel niet meer worden gedupliceerd door een vreemde.

 •  

 •  

4-Locks uw sleutelspecialist in Heemstede

Bij 4-Locks | NH Slotenmakers kunt u terecht voor advies en alle producten op het gebied van beveiliging, sloten en sleutels. Wij adviseren u uitvoerig en helpen u vervolgens met de plaatsing van de gewenste sloten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via 06-212 75 669 of stuur een e-mail naar info@4-locks.nl.

Bereikbaar tussen:

Maandag: 08:00 - 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 20:00 uur
Woensdag: 08:00 - 20:00 uur
Donderdag: 08:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 20:00 uur
Zondag: 08:00 - 20:00 uur