Slotenmaker Haarlem

Buitengesloten?

06-18 50 30 17

4-locks is binnen 30min ter plaatse bij u in Haarlem

Slotenmaker 4-locks in Haarlem biedt professionele hulp bij het oplossen van problemen met uw sloten. Bent u bijvoorbeeld uw sleutels vergeten of kwijt en heeft u zich hierdoor buitengesloten? Geen probleem onze slotenservice is met spoed ter plaatse om de problemen met uw sloten op te lossen. Of het nou gaat om het openen of vervangen van een slot, of het repareren van cilinders als de oude sleutels niet meer goed werken. 4-locks | NH Slotenmakers in Haarlem weet precies wat in uw situatie de beste oplossing is en helpt u snel weer naar binnen.

  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Al 10 jaar actief in heel Haarlem
  • PKVW keurmerk

Bel: 06 - 18 50 30 17

Neem contact met ons op voor een betrouwbare slotenmaker in Haarlem

06 - 18 50 30 17 of info@4-locks.nl

Bij 4-locks kunt u terecht voor de volgende diensten:

sleutelsSleutelservice: sleutels  en sloten vervangen
cameraBeveiligingsadvies en-producten
slot openenSchadevrij openen van sloten

Slotenservice voor spoed 7 dagen in de week beschikbaar

Het kan iedereen overgekomen: buitengesloten raken. Door verloren sleutels, afgebroken sleutels of een kapot slot kan het voorkomen dat u uw woning niet meer in kunt. In deze gevallen is een snelle service die te allen tijde beschikbaar is van groot belang. 4-Locks snapt dat u snel uw huis weer in moet kunnen. Onze slotenspecialist is 7 dagen per week beschikbaar en binnen 30 minuten ter plaatse bij u in Haarlem. 4-Locks | NH Slotenmakers garandeert dat uw sloten schadevrij geopend worden.

Schadevrij openen van sloten, 7 dagen per week beschikbaar en in Haarlem binnen 30 minuten ter plaatse:

Maandag:                             08:00 - 20:00 uur
Dinsdag:                              08:00 - 20:00 uur
Woensdag:                           08:00 - 20:00 uur
Donderdag:                          08:00 - 20:00 uur
Vrijdag:                                08:00 - 20:00 uur
Zaterdag:                             08:00 - 18:00 uur
Zondag:                               08:00 - 18:00 uur

4-Locks | NH slotenmakers is bereikbaar op telefoonnummer: 06 - 18 50 30 17. Of neem contact met ons op via de contactpagina.

Inbraakbeveiliging in Haarlem

4-Locks | NH Slotenmakers is meer dan alleen een slotenmaker. Wij denken met u mee op het gebied van inbraakpreventie en plaatsen inbraakbeveiliging met Politiekeurmerk. In 2018 werd er bij circa 451 huizen en 170 schuren in Haarlem ingebroken. Laat u daarom goed adviseren over de beveiliging van uw woning, bedrijfspand en eventuele schuur. De mate van beveiliging of voor welke sloten gekozen moet worden is van veel factoren afhankelijk. Zo vraagt een winkelpand in het centrum van Haarlem om een betere beveiliging dan een woning. Maar ook per woning kan de beveiligingsbehoefte verschillen. Een beveiligingsoplossing voor een woning in de Koninginnebuurt kan verschillen van een advies voor een huis in het Vondelkwartier.

De beveiligingsadviseur van 4-Locks is goed op de hoogte van de beveiligingsbehoefte in heel Haarlem en kan u dus een advies op maat geven dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Neem contact op.

Werkgebied Slotenmaker Haarlem

Ons werkgebied beslaat heel Noord-Holland. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt vanuit alle wijken in en rondom Haarlem. Zo zijn openen en vervangen wij sloten in onder ander:

  • Haarlem Centrum: Oude stad, Binnenstad, Burgwal, Stationsbuurt, Vijfhoek, Heiliglanden en Bakenes.
  • Haarlem Noord: Delftwijk, Indische wijk, Spaarndam, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk, Vogelenwijk en Vondelkwartier.
  • Haarlem Oost: Amsterdamsewijk, Parkwijk, Slachthuiswijk, Waarderpolder en Veenpolder.
  • Haarlem Zuid-West: Zijlwegkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Houtvaartkwartier en Duinwijk.
  • Haarlem Schalkwijk: Europawijk, Boerhaavewijk, Molenwijk en Meerwijk.

De beveiligingsadviseur van 4-Locks is goed op de hoogte van de beveiligingsbehoefte in heel Haarlem en kan u dus een advies op maat geven dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Neem contact op.

4-Locks | NH Slotenmakers, uw sleutelspecialist

Of u nou op zoek bent naar een nieuwe autosleutel, een beveiligingsadvies in Haarlem of om wat voor reden dan ook bent buitengesloten. Bij uw sleutelspecialist 4-Locks | NH Slotenmakers kunt u terecht voor snelle hulp en een duidelijk advies. Neem contact met ons op via 06 - 18 50 30 17 of info@4-locks.nl of via onderstaand formulier.

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst