Slotenmaker Beverwijk

Met spoed een slotenmaker in Beverwijk nodig? Kies voor een specialist van 4-Locks | NH Slotenmakers. Onze gecertificeerde medewerkers staan 7 dagen in de week voor u klaar op het moment dat uw slot geopend, gerepareerd of vervangen moet worden. Bent u bijvoorbeeld de sleutels van uw huis kwijt of bent u deze binnen vergeten? Onze slotenmakers zorgen dat u binnen 30 minuten uw woning of bedrijfspand weer kunt betreden. De slotenservice van 4-Locks | NH Slotenmakers komt bij u in Beverwijk langs voor:

 • Het openen van sloten en deuren bij buitensluiting
 • Het vervangen van beschadigde sloten
 • Herstellen van inbraakschade aan deuren en ramen
 • Noodafsluiting
 • Beveiligingsadvies en inbraakpreventie

Spoedservice

06 - 18 50 30 17

De ervaren slotenexperts van 4-Locks Slotenmakers zijn binnen 30 minuten ter plaatse in Beverwijk.

Neem rechtstreeks contact op met een van onze slotenmakers via 06 - 18 50 30 17 of vul het contactformulier in.

Inbraakcheck aanvragen Bel:06 – 18 50 30 17 Vraag vrijblijvend een offerte aan

"De slotenmakers van 4-Locks | NH Slotenmakers zijn in 30 minuten bij uw pand in Beverwijk om de sloten te repareren en te vervangen"


Onze service

 Sloten openen

Uw sloten snel en zonder schade geopend

Bent u uw sleutel kwijtgeraakt of bent u buitengesloten? Bel dan direct de slotenmakers van 4-Locks. Onze slotenmakers zijn binnen 30 minuten bij u in Beverwijk om uw sloten te openen, zodat u weer veilig naar binnen kunt. Als de deur dicht is, maken onze specialisten deze met speciaal gereedschap schadevrij open. Is de deur ook op slot gedraaid? Dan boort de slotenmaker de cilinder eruit en vervangt hij de sloten door Politiekeurmerk Veilig Wonen sloten, zonder schade aan de deur te maken.

Inbraakpreventie

Voorkom een inbraak met de beste beveiliging

Voorkom dat u de dupe wordt van een inbraak met kwalitatief hoogwaardige sloten en inbraakbeveiliging. Onze gecertificeerde slotenmakers adviseren u graag op het gebied van inbraakpreventie. We houden hierbij rekening met de plaats van uw woning of pand en de bijbehorende beveiligingsbehoefte. Onze slotenmakers weten precies wat er nodig is om uw bedrijfspand of woning in Beverwijk veiliger te maken.

Sloten vervangen

Uw sloten vakkundig vervangen, monteren en bijzetten in Beverwijk

Laat uw beschadigde of verouderde sloten vakkundig vervangen door onze gediplomeerde slotenmakers. Kies voor veiligheid met de sloten van 4-Locks | NH Slotenmakers en verklein de kans op inbraak in uw woning of bedrijfspand. Onze slotenmakers vervangen uw sloten vakkundig door sloten die zijn voorzien van een SKG-keurmerk.

Spoedservice

Binnen 30 minuten ter plaatse in de regio Beverwijk

Bent u de dupe geworden van een (poging tot) inbraak? Bel dan met een van de slotenmakers van 4-Locks | NH Slotenmakers. We staan 7 dagen per week voor u klaar en zijn binnen 30 minuten bij u in Beverwijk. Onze gecertificeerde slotenmakers repareren uw sloten of vervangen ze door sloten voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Noodafsluiting

Na een inbraak uw huis of pand weer veilig afgesloten

Is er bij u in Beverwijk ingebroken en is er schade aan uw deuren of ramen ontstaan? Neem dan direct contact op met de slotenmakers van 4-Locks | NH Slotenmakers. Onze slotenmakers sluiten uw woning of bedrijfspand direct weer veilig af met een noodafsluiting. Bel bij spoed naar 06 1850 30 17.

Inbraakschade herstellen

Direct de schade herstellen en de sloten vervangen bij inbraak

Neem bij een inbraak contact op met onze specialisten. We herstellen direct de schade en vervangen uw sloten door sloten met het Politiekeurmerk Veilig wonen. Met deze veilige sloten verkleinen we de kans op een volgende inbraak.

Worden de diensten van een slotenmaker vergoed door de verzekering?

Dat hangt af van uw verzekering. De basisverzekering vergoed de kosten van een slotenmaker vaak alleen indien deze voortkomen uit een inbraak. Met een aanvullende verzekering kan het zijn dat ook diefstal of kwijtraken van uw sleutels wordt gedekt. Voor alle verzekeringen geldt dat het belangrijk is om alles te registreren, zodat u de gemaakte kosten goed kunt onderbouwen. Weet u niet welke dekking u heeft? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Maak het inbrekers moeilijk

In Beverwijk vonden er in 2017 gemiddeld 3,71 woninginbraken en 0,84 inbraken in schuren plaats per 10.000 inwoners (bron: AD Misdaadmeter 2017). Inbrekers kiezen hierbij vooral huizen die eenvoudig te openen zijn, het loont daarom om uw huis en schuur goed te beveiligingen. Vraag onze slotenmakers om advies, wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van anti-inbraakbeveiliging.

Recensies uit Beverwijk

"Het was nu al de tweede keer dat er bij ons is ingebroken. We hebben gebeld met de slotenmaker specialisten van 4-Locks | NH Slotenmakers die ons een goed advies gaven over welk slot wij het beste konden aanschaffen. Ze hebben ook direct het nieuwe slot met kerntrekbeveiliging geplaatst. Met het nieuwe slot slapen we een stuk rustiger"
Fam. Buitkamp uit de Oranjebuurt (Beverwijk)

"Tijdens de verhuur van ons huis hebben onze gasten de sleutel aan de binnenkant van de deur laten zitten en de deur dicht laten vallen. Vanaf ons vakantieadres hebben wij 4-locks gebeld met de vraag of zij de deur konden openen. Binnen 30 minuten was deze geopend en konden de gasten weer naar binnen. Bedankt voor de goede service!"
M. Schuurman uit het centrum van Beverwijk

"Ik wil de slotenmakers van 4-Locks bedanken voor het vakkundige herstel van ons achterdeurslot. De slotenmaker werkte snel en precies en gaf tot slot nog advies om onze ramen beter te beveiligen."
H. Beunder uit het Vondelkwartier (Beverwijk)

Bel: 06 - 18 50 30 17

Werkgebied Slotenmaker Beverwijk

U kunt bij ons terecht vanuit alle wijken in en rondom Beverwijk, zoals:

 • Beverwijk Centrum
 • Meerestein
 • Broekpolder
 • Kuenenkwartier
 • Oosterwijk
 • Zwaansmeer
 • Vondelkwartier
 • Noordwestelijk Tuinbouwgebied
 • Ronde Boogaard

4-Locks | NH Slotenmakers: uw sleutelspecialist in Beverwijk

Bent u benieuwd wat de gecertificeerde slotenmakers voor u kunnen betekenen? 4-Locks | NH Slotenmakers geeft u graag advies op het gebied van sleutels en sloten.

Bel naar 06 - 18 50 30 17 of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen u graag!

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst