Slotenmaker Amsterdam

Onze slotenmakers in Amsterdam staan iedere dag van de week voor u klaar. Door jarenlange ervaring weten onze slotenmakers precies welke oplossing het beste is voor iedere situatie. Voor elk sleutel- en slotprobleem hebben we een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar de beste inbraakbeveiliging of buitengesloten voor uw deur staat: de slotenmakers van 4-Locks zijn binnen no-time aanwezig op locatie in Amsterdam. Bovendien profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Gecertificeerd volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen
 • Al meer dan 10 jaar ervaring
 • Professionele inbraakbeveiliging voor bedrijven √©n woningen
 • 7 dagen per week beschikbaar
 • Altijd binnen 30 minuten ter plaatse

Zoekt u een professionele slotenmaker in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knoppen. Heeft u slotenservice met spoed nodig? Bel dan altijd, zodat we binnen 30 minuten ter plaatse kunnen zijn.

Bel: +31 235 370 110 Vraag vrijblijvend een offerte aan

Diensten van onze slotenmaker in Amsterdam

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Amsterdam? De specialisten van 4-Locks hebben meer dan 10 jaar ervaring met verschillende slotenmakerdiensten en kennen elke buurt in Amsterdam. Zo weten ze precies welke oplossing er nodig is voor iedere situatie en zijn ze snel ter plaatse. Of het nu gaat om het openmaken van een slot, inbraakpreventie of noodafsluitingen: onze slotenmakers leveren altijd professionele en correcte service. Bekijk hieronder onze diensten of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een gratis inbraakpreventiecheck.

Zonder schade sloten en deuren openen

Niets is zo vervelend als voor een gesloten deur staan en beseffen dat u er niet in komt. Uw sleutel kan kwijt zijn, nog aan de binnenkant van de deur zitten of afgebroken zijn in het slot. Wanneer u niet naar binnen kunt, kunt u ons altijd bellen en dan staan we binnen 30 minuten voor uw deur. Onze slotenmaker maakt het slot direct en zonder schade ter plaatse open met speciaal gereedschap. Is de deur in het slot gedraaid? Dan vervangt de slotenmaker ook meteen het slot door een veilig slot.

Spoed slotenmakers

Heeft u met spoed slotenservice nodig, bijvoorbeeld wanneer u bent buitengesloten of er inbraakschade is? Neem dan direct contact met ons op via +31 235 370 110. Onze slotenmakers in Amsterdam zijn binnen 30 minuten aanwezig om u te helpen.

Sloten vervangen

Wanneer u verouderde of beschadigde sloten heeft, bent u een makkelijk doelwit voor inbrekers. Het beste is om deze sloten zo snel mogelijk te laten vervangen door sloten met het SKG-keurmerk. Weet u niet zeker of uw sloten nog goed zijn? We komen graag bij u langs om uw sloten te inspecteren. Wanneer ze aan vervanging toe zijn, zorgen we ervoor dat u dezelfde dag nog nieuwe sloten heeft en u uw huis of pand weer veilig kunt afsluiten.

Inbraakschade herstellen

Is er bij u ingebroken en is er sprake van beschadigde sloten, ramen, kozijnen of scharnieren? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten herstellen de inbraakschade. Indien gewenst, vervangen we ook meteen uw sloten door nieuwe sloten met het SKG-keurmerk, om de kans op een volgende inbraak te verkleinen.

Noodafsluiting woning of pand

Wanneer er bij u is ingebroken of er een poging tot inbraak is gepleegd, moet u direct een noodafsluiting plaatsen om uw woning of pand weer veilig af te kunnen sluiten. Bel direct naar +31 235 370 110 en we zijn binnen 30 minuten aanwezig in Amsterdam om de noodafsluiting te plaatsen.

Professionele inbraakpreventie

Al meer dan 10 jaar bieden we professionele inbraakbeveiliging in heel Amsterdam voor zowel bedrijfspanden als woningen. We weten precies welke beveiligingsmaatregelen er in welke buurt nodig zijn. We adviseren u graag op het gebied van inbraakbeveiliging, om de kans te verkleinen dat er bij u wordt ingebroken. Indien er sloten vervangen moeten worden, zijn we u ook graag van dienst. Benieuwd of uw huis inbraakveilig is? Vraag de gratis inbraakpreventie check aan!

Slotenmakers met spoed 7 dagen per week beschikbaar

Buitengesloten zijn van uw huis gebeurt vaker dan u denkt. Iemand kan zijn sleutels verliezen, ze kunnen gestolen zijn, de sleutel kan in het slot afbreken of de sleutels zitten nog aan de binnenkant van de deur, waardoor hij niet meer opengaat. Onze slotenmakers in Amsterdam zijn te allen tijde beschikbaar en binnen 30 minuten ter plaatse om zonder schade uw deur weer te openen. We staan 7 dagen per week beschikbaar. Heeft u met spoed een slotenmaker nodig? Bel dan direct +31 235 370 110.

Inbraakbeveiliging in heel Amsterdam

Naast onze sloten- en sleutelservice bieden we inbraakbeveiliging aan voor uw woning of bedrijfspand in Amsterdam. Omdat onze adviseurs goed bekend zijn met Amsterdam, weten ze precies wat er nodig is om het gebouw goed te beschermen tegen inbraak. De Pijp is immers niet hetzelfde als Tuindorp Oostzaan. Voor iedere woning of bedrijfspand wordt een advies op maat opgesteld. Indien nodig voeren onze specialisten dit advies ook uit, zoals het vervangen van sloten en scharnieren.

Gratis inbraakcheck aanvragen

7 dingen die u zelf kunt doen tegen inbraak

Onze inbraakpreventiespecialisten komen graag bij u langs om uw inbraakbeveiliging te verbeteren. In de tussentijd is er ook een aantal dingen waar u zelf rekening mee kunt houden, zodat u de kans op een inbraak verkleint:

 1. Sluit altijd alle ramen en deuren goed af, zelfs als u maar eventjes naar buiten gaat.
 2. Zorg voor buitenverlichting die bijvoorbeeld wordt geactiveerd door een bewegingssensor. Doordat uw woning goed verlicht wordt, is het een minder aantrekkelijk doelwit.
 3. Laat geen trap of container in de tuin staan, inbrekers maken hier graag gebruik van.
 4. Plaats nooit waardevolle spullen in zicht. Wanneer inbrekers kunnen zien wat er te halen valt, is de kans groter dat ze inbreken.
 5. Verstop nooit uw sleutels in de voor- of achtertuin. U denkt misschien dat u de sleutels goed verstopt onder een bloempot of de mat, maar dit zijn de eerste plekken waar een inbreker kijkt.
 6. Hang nooit adreslabels aan uw sleutelbossen. Als u uw sleutelbos verliest of hij gestolen wordt door iemand met kwade bedoelingen, weet die precies waar hij zijn moet.
 7. Meld nooit op de sociale media wanneer je op vakantie bent. Inbrekers houden alles in de gaten.

Wekgebied in Amsterdam

We zijn werkzaam in alle wijken in en rondom Amsterdam, zoals:

 • Oostzanerwerf
 • Kadoelen
 • Tuindorp Oostzaan
 • Westelijk Havengebied
 • Banne Buiksloot
 • Elzenhagen
 • Waterland
 • Noordelijke IJ Overs West
 • Buikslotermeer
 • Waterlandpleinbuurt

Woont u niet in Amsterdam, maar heeft u wel een slotenmaker nodig? 4-Locks is ook actief in onder andere Haarlem, Heemstede, Hillegom, Heemskerk en Zaandam.

Uw slotenmaker in Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor een verschillende slotenmakerdiensten, zoals het vervangen of openen van sloten, inbraakbeveiliging of noodafsluitingen. U kunt direct bellen naar +31 235 370 110 of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bel: +31 235 370 110 Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst