Slotenmaker Alkmaar

Spoed slotenservice nodig?

+31 235 370 110

In 30 minuten ter plaatse in Alkmaar en omgeving

4-Locks slotenmaker Alkmaar. U breekt uw sleutel af of u raakt hem kwijt. Dan heeft u een slotenmaker nodig. Bent u woonachtig in de omgeving Alkmaar? Schakel 4-Locks | NH Slotenmakers in, want we zijn er om u te helpen. De slotenmaker in Alkmaar is iedere dag van de week bereikbaar en binnen 30 minuten op locatie.

 • Reeds 10 jaar dé slotenspecialist
 • In 30 minuten of minder ter plaatse in Alkmaar
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • PKVW-erkende slotenmaker
 • Ook voor PKVW sloten
 • Inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven

Voor betrouwbare sleutelservice in Alkmaar neemt u gerust contact op met de specialisten van 4-Locks | NH Slotenmakers.

Inbraakcheck aanvragen Bel:+31 235 370 110 Vraag vrijblijvend een offerte aan

"We zijn binnen een half uur ter plaatse in Alkmaar om uw sloten te repareren en te vervangen."

 

Diensten slotenmaker Alkmaar

 Slot vervangen

Vervangen, monteren en bijzetten van sloten

Zijn uw sloten verouderd, beschadigd of aan vervanging toe? Neem dan direct contact op om uw sloten te laten vervangen door sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Oude of beschadigde sloten zijn aantrekkelijker voor inbrekers. Verklein de kans op een inbraak en zorg dat uw sloten voldoen aan de huidige veiligheidsnormen.

Herstellen van inbraakschade

Laat uw inbraakschade vakkundig herstellen

Bij een woninginbraak laten inbrekers helaas vaak emotionele en materiële schade achter. Is er bij u ingebroken in Alkmaar? Neem dan contact op met de slotenmakers van 4-Locks. Inbraakschade aan uw sloten, deuren, ramen en scharnieren herstellen we vakkundig. Als we nieuwe sloten plaatsen, dan zijn dit altijd veilige sloten die voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Sloten en deuren openen

We zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van sloten en deuren

Wanneer u uw sleutel in het slot heeft laten zitten, of wanneer deze is afgebroken in het slot, dan staan de slotenmakers van 4-Locks voor u klaar. We hebben meer dan tien jaar ervaring met het openen van deuren en sloten in Alkmaar. Onze professionele slotenmakers gebruiken speciaal gereedschap en kunnen de sloten en deuren in de meeste gevallen zonder schade openmaken.

Inbraakpreventie en beveiligingsadvies

Voorkom inbraak in uw woning

Inbrekers gebruiken steeds slimmere manieren om binnen te komen. Met de gratis inbraakpreventie check heeft u direct een professioneel advies om de kans op een inbraak te verkleinen. Onze slotenmakers weten precies wat de beveiligingsbehoefte van uw huis en buurt is. Neem contact op met de slotenmakers van 4-Locks en vraag gratis een inbraakpreventie check aan.

Spoed slotenmaker Alkmaar

Binnen 30 minuten ter plaatse, altijd bereikbaar

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig in Alkmaar of omgeving? Bel direct naar +31 235 370 110 en we zijn binnen een half uur bij u op locatie. Onze gecertificeerde slotenmakers repareren of vervangen uw sloten 7 dagen per week. Ook wanneer er bij u is ingebroken staan we voor u klaar en zijn we snel ter plaatse.

Noodafsluiting

Direct veiligheid na een inbraak

Is de schade niet meteen te verhelpen, dan brengen we een noodafsluiting aan. Zo is uw woning of bedrijfspand weer veilig afgesloten en kunt u het pand gerust betreden of achterlaten. De inbraakschade wordt de volgende dag dan volledig hersteld. Onze nieuwe sloten zijn altijd voorzien van een SKG-keurmerk.

Uw huis of bedrijf goed beveiligd

Naast advies en ondersteuning, kunt u bij de slotenmaker in Alkmaar van 4-Locks | NH Slotenmakers ook terecht voor zaken als:

 • Goede deursloten;
 • Beveiliging van uw huis;
 • Beveiliging van bedrijfspanden;
 • Beveiligingsadvies;

Als beveiligingsadviseur helpen wij particulieren en bedrijven. Bel +31 235 370 110 voor een afspraak met onze adviseurs.

Bel: +31 235 370 110

Betrouwbare slotenmaker

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare slotenmaker in Alkmaar, dan kunt u stoppen met zoeken!. Bij 4-Locks | NH Slotenmakers bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons ook terecht wanneer u het slachtoffer bent van diefstal of verlies van uw sleutels. Maar ook als u een sleutel heeft afgebroken. Belt u dan onze slotenmaker in Alkmaar. Buiten problemen met uw sleutels, kunt onze slotenmaker in Alkmaar ook bellen voor zaken als:

 • Openen van sloten;
 • Herstellen van sloten;
 • Vervangen van sloten;
 • Plaatsen van nieuwe sloten;

Heeft u een nieuwe sloten nodig? De slotenmaker Alkmaar levert en installeert de beste sloten voor de scherpste prijzen.

Professionele slotenmaker voor Alkmaar

4-Locks | NH Slotenmakers is de specialist op het gebied van: openen van deuren, plaatsen van sloten en het geven van beveiligingsadvies. Daarnaast kunt u de slotenmaker van Alkmaar zeven dagen per week bereiken. Dus heeft u een slotenmaker of beveiligingsadviseur in Alkmaar nodig? Neem direct contact met ons op.

Wilt u graag meer informatie, over bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe sloten, of wilt u een afspraak met een van de monteurs? Dan kunt u contact opnemen via +31 235 370 110 of info@4-locks.nl.

Wij bieden 7 dagen week service op locatie. Op onze contactpagina vindt u alle informatie om ons te bereiken.
Of gebruik het onderstaande formulier:

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst