Meerpuntssluiting

Met een meerpuntssluiting draait u de deur met één sleutel op drie verschillende punten in het slot. In tegenstelling tot het standaardslot dat slechts op een punt dichtdraait, geeft een 3 puntssluiting veel zekerheid en bij dit type slot is het niet mogelijk om de deur te ontzetten. De HMB meerpuntssluitingen die 4-Locks gebruikt bij het vervangen van sloten, zijn voorzien van het SKG-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Voordelen van een HMB meerpuntssluiting

  • Professioneel geïnstalleerd en getest
  • 5 jaar garantie
  • Voorzien van SKG-keurmerk en Politiekeurmerk

Upgrade uw sloten naar de laatste veiligheidsnorm met een meerpuntssluiting. Neem gerust contact op met 4-Locks voor meer informatie, advies of het vervangen van uw slot door een 3 puntssluiting.

Bel: 06 - 1850307 Mail: info@4-locks

3 puntssluiting

De meeste nieuwbouwwoningen worden niet meer voorzien van een standaardslot met 1 sluiting, maar van een 3 puntssluiting. Dit slot sluit de deur op drie punten met haken of stalen pinnen. De deur is hiermee optimaal beveiligd en kan niet meer geforceerd worden.

meerpuntsluiting

3 punts slot monteren

Het monteren van een meerpuntssluiting is een klus die u door een specialist uit moet laten voeren. Dit is namelijk een klus waarvoor veel vakmanschap en de juiste materialen nodig zijn. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het plaatsen van meerpuntssloten in alle soorten deuren.

Voor meer informatie of het maken van een prijsopgave komen we graag bij u langs. Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 – 18 50 30 17 of vraag vrijblijvend een gratis inbraakcheck aan. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en binnen 30 minuten ter plaatse voor het vervangen of installeren van sloten.

HMB meerpuntssluiting

Als uw meerpuntssluiting defect of verouderd is, kan het zijn dat deze vervangen moet worden. Heeft u problemen met uw meerpuntssluiting? Neem dan contact op om te controleren of het nodig is om het slot te vervangen of onderhouden.

Meer informatie

Voor vragen over onze sloten of voor een advies voor de veiligheid van uw woning of bedrijfspand, kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Neem contact op via onderstaand telefoonnummer of laat een bericht achter via het contactformulier.

Bel: 06 - 1850307 Mail: info@4-locks

Contactformulier

Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst