Merken verkrijgbaar bij 4-Locks Slotenmakers: Burg Wächter

13 November, 2015 10:58

Voor elke gelegenheid is er een andere kluis: van geldkistjes tot brandwerende kluizen. Omdat 4-Locks Slotenmakers een breed assortiment aan kluizen en merken heeft, lichten wij af en toe een merk uit. Dit keer het Duitse merk Burg Wächter.

Het ontstaan van Burg Wächter

De kluizen van Burg Wächter werden voor het eerst gemaakt in 1750. Het maken van de kluizen werd gezien als een traditionele ambacht die een aantal families in de stad Volmarstein uitvoerden. Dankzij de industrialisatie werd de distributie van de kluizen uitgebreid naar internationale markten. Dit werd mogelijk dankzij de vele fabrieken die werden gebouwd dankzij de Industriële revolutie. Dit zorgde ervoor dat de stad Volmarstein over de hele wereld de reputatie van kluizenstad kreeg.

Van een merk tot een begrip

Omdat Burg Wächter een familiebedrijf is, heeft het een jarenlange familietraditie opgebouwd. Zo worden de ervaringen en kennis van het bedrijf van generatie op generatie doorgegeven. Volgens Burg Wächter is het succes dan ook te danken aan de bedrijfsfilosofie die niet alleen gericht is op producten maar ook op christelijke waarden. Deze waarden vormen voor het bedrijf de basis voor de manier waarop het met zijn medewerkers en klanten omgaat. Deze omgangsmanieren hebben ervoor gezorgd dat klanten en medewerkers vertrouwen kregen in het merk.

Het grote succes heeft Burg Wächter te danken aan de hoge kwaliteit van zijn producten. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de medewerkers een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebben en trots zijn op de door hun gemaakte producten. Daarnaast werkt Burg Wächter zeer milieubewust. Het streeft naar een zo hoog mogelijke bescherming van zijn hulpbronnen en een geheel milieuvriendelijke productiemethode.

Kluizen van Burg Wächter bij 4-Locks Slotenmakers

Voor de kluizen van Burg Wächter kunt u terecht bij 4-Locks Slotenmakers. Wij adviseren u in onze winkel in Haarlem graag over welke kluis het meest geschikt is voor u. Wilt u meer informatie over de kluizen van Burg Wächter? U kunt ons bellen op 023 – 537 01 10 of stuur een e-mail naar info@4-locks.nl.

< Huis-, tuin- en keukenproducten om roest te verwijderen De Nationale Inbraakpreventie Weken zijn gestart! >