Slotenmaker Noord-Holland

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig in de omgeving van Noord-Holland? We staan 7 dagen per week voor u klaar met onze slotenservice. Voor het openen, repareren of vervangen van uw slot staan onze slotenspecialisten al binnen een half uur bij uw woning. De slotenmakers van 4-Locks komen bij u langs in Noord-Holland voor:

 • Het openen van sloten en deuren bij buitensluiting
 • Het vervangen van sloten
 • Het herstellen van inbraakschade aan deuren en ramen
 • Noodafsluitingen plaatsen
 • Beveiligingsadvies en inbraakpreventie

Neem rechtstreeks contact op met een van onze slotenmakers via +31 235 370 110 of vul het contactformulier in.

Inbraakcheck aanvragen Bel:+31 235 370 110 Vraag vrijblijvend een offerte aan

Service van 4-Locks slotenmakers

 • Slotenservice in Noord-Holland

  De specialisten van 4-Locks Slotenmakers staan 7 dagen per week voor u klaar bij een inbraak of een poging daartoe. We vervangen schadevrij uw slot en plaatsen een goed beslag, zodat een nieuwe inbraak wordt voorkomen. Onze slotenmakers zijn binnen 30 minuten ter plekke.

 • Inbraakbeveiliging: advies en beschermingsproducten

  Naast de sleutelservice bieden de beveiligingsadviseurs van 4-Locks Slotenmakers de mogelijkheid om u te adviseren over inbraakpreventie voor uw woning of bedrijfspand. Onze adviseurs weten precies welke maatregelen er nodig zijn voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Noord-Holland. Informeer naar de mogelijkheden voor een beveiligingsadvies op maat.

 • Sleuteldienst in Noord-Holland

  Met een kwalitatief hoogwaardig deurslot dat voldoet aan de veiligheidseisen voorkomt u dat u het slachtoffer wordt van inbraak. De gecertificeerde slotenmakers van 4-Locks Slotenmakers adviseren u over het beste slot voor uw situatie. Vervolgens plaatsen zij deze voor u.

 • Mul-T-Lock cilinder

  Wilt u voorkomen dat iemand een kopie van uw huissleutel bij laat maken? Dat kan eenvoudig voorkomen worden met de Mul-T-Lock cilinder. Bij aanschaf van deze cilinder ontvangt u namelijk een persoonlijke pas waarop een uniek sleutelnummer staat. Voor het bijmaken van een sleutel dient u eerst uw pas te laten zien. Zo kan uw sleutel niet meer worden gekopieerd door een vreemde.

Beveiligingsadvies voor de omgeving Noord-Holland

Bent u niet zeker over de veiligheid van uw woning of bedrijfspand? Laat ons u adviseren. Onze slotenspecialisten weten precies wat er speelt in uw omgeving. Zo geven zij een passend beveiligingsadvies, geheel op basis van uw behoeftes en persoonlijke situatie. Als blijkt dat er veel inbraken worden gepleegd in uw omgeving, dan adviseren we u om uw sloten te vervangen of beveiligingscamera’s op te hangen. Uiteraard verzorgen we hierbij de installatie voor u.

Sleutelspecialist in Noord-Holland

Bij 4-Locks Slotenmakers kunt u terecht voor spoedklussen of deskundig advies. Als u bijvoorbeeld bent buitengesloten of uw sleutel is afgebroken en u komt hierdoor niet meer naar binnen, dan staan onze sleutelspecialisten binnen 30 minuten voor u klaar.

Contact

Wilt u meer informatie over de slotenmaker diensten van 4-Locks Slotenmakers of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op via +31 235 370 110 of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Bereikbaarheid

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Naam*
Adres*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst