Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: BUVA

29 September, 2016 14:55

Van hang- en sluitwerk voor ramen en deuren tot ventilatie en hardglas; BUVA heeft het allemaal. De grote producent is dan ook sinds 1994 een belangrijke leverancier voor de woning- en utiliteitsbouw, waardoor de producten in vele huizen en gebouwen te vinden zijn. Ook bij 4-Locks zijn wij fan van de ijzersterke sloten: de hoogste tijd om het merk eens uit te lichten!

Inbraakwerend hardglas: houdt dieven buiten

BUVA staat vooral bekend om zijn hardglas ramen. Deze ramen zijn recyclebaar, onderhoudsvrij en voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Uniek aan het hardglas is het feit dat het hang- en sluitwerk op het raam zelf gemonteerd wordt, waardoor er geen houten omkadering nodig is. Alleen hardglas ramen zijn sterk genoeg om het hang- en sluitwerk te kunnen dragen.

Prestaties

De producten van BUVA zijn altijd multi-inzetbaar en beschikken over een gemakkelijke bediening en gaan lang mee. BUVA beschikt over verschillende keurmerken zoals het Politiekeurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw en Bestaande Bouw en de producten voldoen aan de Nationale Beveiligings Richtlijnen (NBR).

BUVA Classic

U kunt BUVA ook kennen van het sportevenement BUVA Classic. In mei dit jaar vond de derde editie van BUVA Classic plaats. Tijdens dit evenement kiezen sporters uit afstanden van 5 tot 100 kilometer, waarbij zij zelf bepalen hoe zij deze afstand af mogen leggen: fietsend, lopend of skatend. Dit jaar is er door sponsoring van de sporters meer dan € 6.500,- euro opgehaald voor het goede doel KIKA.

BUVA bij 4-Locks

4-Locks is dé specialist voor de beveiliging van uw woning of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat inbrekers geen kans maken, zodat u met een veilig gevoel uw pand of huis afsluit. Daarom maken wij onder andere gebruik van sluitwerk voor deuren en ramen van BUVA. Wilt u nieuwe sloten op uw ramen en deuren? Bij ons profiteert u van snelle service. Ook zullen onze gecertificeerde monteurs u op een zeer vakkundige manier van nieuwe sloten voorzien. Neem contact met ons op of maak hier een afspraak.

Nieuw middel tegen inbraak: Pokémon Go >