Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: Axa

28 Mei, 2015 14:26

In een serie blogs belichten wij merken van producten die wij in onze winkel verkopen. Wij bekijken de geschiedenis van het product en het verhaal achter het merk. Deze week deel 1: Axa, een merk dat de meeste mensen kennen van de bekende fietssloten.

Meer dan fietssloten

Axa Stenman Group, beter bekend als Axa, is echter meer dan alleen de bekende fietssloten. Het is een Nederlands bedrijf dat begon in 1902 met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk.
De bekende ringsloten werden pas 20 jaar later in het assortiment opgenomen. Met deze uitbreiding startte Axa een tweedeling in zijn kernactiviteiten: Home Security en Bike Security.

Home Security
De beveiligingstak van Axa, Home Security, is waar het allemaal begon. Deze tak van Axa richt zich met een breed assortiment hang- en sluitwerk op de beveiliging van woningen. De missie van Axa Home Security is het optimaal beveiligen van huizen, zodat de bewoners hun waardevolle spullen met een gerust hart achterlaten. Dit doen ze door niet alleen te letten op kwaliteit en veiligheid, maar ook op gebruiksgemak. Met een product van Axa Home Security kiest u dus voor een product wat niet ingewikkeld is in gebruik, maar wel uw huis optimaal beveiligd.

Bike Security

De meeste mensen zullen Axa kennen van de fietssloten. Een aantal jaren geleden waren ze dé keuze voor iemand die zijn of haar fiets goed wilde beveiligen. Inmiddels zijn de technieken die Axa toen gebruikte overgenomen door andere slotenfabrikanten. Toch blijft Axa de sloten innoveren. In maart 2014 wonnen ze nog de Fiets Innovatie Award met hun E-rental elektronisch ringslot. Dit fietsslot is van afstand te openen en maakt het voor fietsverhuurbedrijven mogelijk om fietsen te verhuren zonder dat daarvoor sleutels nodig zijn.

Axa bij 4-locks

Kort gezegd is Axa een merk dat constant bezig is de producten te innoveren. Een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing kan altijd nog beter. Dat is waar Axa altijd naar op zoek is. Axa is om die reden een bedrijf waar wij bij 4-locks vertrouwen in hebben, en graag opnemen in ons assortiment. Bekijk ons volledige aanbod in onze winkel en laat u adviseren door een slotenspecialist. Misschien is een Axa oplossing precies wat uw woning of fiets nodig heeft.

< Merken verkrijgbaar bij 4-Locks: Victorinox De Mul-T-Lock ENTR: open uw deur met één druk op de knop! >